Lofoten kulturhus Lofoten kulturhus Svolvær filmteater Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

Billettinformasjon

billetter-og-iphone_webBilletter til våre arrangementer kan kjøpes via vår nettside, billettautomaten i foajeen, på eBillett app på smarttelefoner, hos Rødsand Libris Leknes, på servicetorget i Vågan kommune og på kontoret i Lofoten kulturhus.

NB! Rullestolbrukere: Vi har flere  rullestolplasser til disposisjon på rad 1, og ber brukere være tidlig ute med bestilling/reservasjon av disse plassene.
På alle andre rader og seteplasser vil det være nivåforskjeller.

Vi opererer med fem typer billetter: ordinær, moderasjon, barn, familierabatt og gruppe. Det vil for den enkelte forestilling fremgå hva billettene koster – og om det gis noen form for rabatt. Oppgis det bare en pris gjelder den for alle.

Ordinær er normalprisen for voksne

Barnebillett gjelder for barn under 13 år.
Moderasjon gjelder pensjonister, studenter og barn og unge som er i besittelse av kulturkortet. Alle som har krav på moderasjon må ha med seg legitimasjon når billettene hentes/kjøpes.

MERK: Kjøpte billetter refunderes ikke.

Grupper på over 10 personer kan henvende seg til post@lofotenkulturhus.no for bestilling av billetter. Grupperabatt gjelder på billetter til en og samme forestilling og må hentes samlet. NB! Det er ikke gruppepris på alle forestillinger. Gruppeprisen skal stå i informasjonen på den enkelte forestilling.

Ledsagerbevis: Gjelder på alle arrangementer der Lofoten kulturhus er arrangør.

Hørselshemmede: Lofoten kulturhus har IR-anlegg for hørselshemmede, og har fem høretelefoner og fem teleslynger tilgjengelig. Henvend deg til vertskapet dersom du ønsker å benytte en av disse under arrangementet. Merk: Disse fungerer fra rad en til ni.

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.