Claudia Scott – 25 års jubileum

Claudia Scott slapp høsten 2016 albumet “Let The Ribbons Fly”. Albumet har fått fantastiske anmeldelser og ble nominert til Spellemann. ”Rockens Førstedame”, ”Norges Americanadronning”, ”Norsk Countrys førstedame”. Superlativene har formelig haglet over Claudia Scott både LIVE og på plate.

“Let The Ribbons Fly” følger opp uttrykket fra “Follow The Lines”, og gjenspeiler hennes musikalske røtter. For “Follow The Lines”,fikk hun også Spellemannspris i 2015. I høst markerer hun 25 år som soloartist, og gir ut en nummerert Limited Edition av “Flowers & Thorns” på Vinyl. Låta “Heard you on my Radio” fra samme album, er Claudia Scott`s største HIT hittil, også dette albumet ble nominert til Spellemann. Det har vært en kreativ og travel tid siden det som må sies å være et comeback for Claudia Scott med “Follow the Lines” I 2014.

Nye låter produseres på løpende band, konserter og TV opptredener. I 2016 spilte Claudia Scott for utsolgte konserter over hele landet sammen med Henning Kvitnes. I år er det jubileum, og hun legger ut på jubileums turné I 2018, samtidig med at hun er en av artistene på TV2`s populære serie “Hver Gang Vi Møtes”. Claudia Scott elsker å være på veien, og å spille for publikum.

Med seg på scenen har hun stjernelaget:
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin
Vi vil også ha med en Keyboardist på turnéen i vinter

Mer om Claudia
Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Hun kaller musikken sin «Americana», en fellesbetegnelse for musikk som inneholder rock, rhythm & blues, country og folk.

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Claudia debuterte som 11-åring i sin fars band ”Clive Scott & The Skywegians”, som utga Norges første country-album og toppet 70-tallets populære radioprogram ”Europatoppen”. Hun har siden da en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister. Av nylige Norske samarbeidsprosjekter kan nevnes utsolgte turnéer med Henning Kvitnes og Danske Poul Krebs.

Claudia Scott bekrefter sitt renommé som norsk countryrocks mørke dronning og vil fremover turnere enten tett og nære alene, eller ha med fullt band.

small-logo

Torget
N-8305 Svolvær
Send oss epost