Flere farger Lofoten – Sommerfuggel i vinterland

• Når: Lørdag, 29.september kl.18:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 1 time 0 minutt

Flere Farger Lofoten gjøres for første gang i Lofoten, og er et samarbeid mellom Vestvågøy og Vågan. Det er en fargerik og sterk forestilling av barn og unge fra «hele verden». Dette er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra.  Dette viser de gjennom musikk og dans fra deres respektive land. På en imponerende måte forenes disse musikalske perlene med global ungdomskultur som blant annet hip hop og den samiske og norske musikktradisjonen.

Det som gjør det spesielt for Flere Farger Lofoten og Flere Farger som gjøres i Nord-Norge, er at «Sommerfuggel i vinterland» og et samisk innslag er en naturlig del av repertoaret.
Det vil være 50-60 barn og unge på scenen. I musikken og dansen ser vi det så tydelig:  Hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige.

Vår kunstneriske ledelse har så satt perlene sammen med norsk og samisk kulturarv, samt urban ungdomskultur. Gled deg til en fantastisk forestilling og en enestående opplevelse.

Fargespill startet i Bergen i 2004, og har vært gjennomført med stor suksess i Bergen, Oslo og andre store byer i Sør-Norge.  I Nord-Norge ble Flere Farger Nord gjennomført for første gang i Bodø høsten 2016.