• Når: Lørdag, 07.april kl.17:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 2 timer 0 minutt

Folk og røvere i Kardemomme by – Riksteatret

Det blir fest i Kardemomme by. Og du er invitert! I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Riksteatrets oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by – en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk. Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen på kulturhuset der du bor.  Røverne gleder seg til å hilse på barna som kommer på besøk.

Med Kim Haugen i registolen og et ensemble fylt av unge, nye talenter ønsker vi å innlemme en ny generasjon i vår felles kulturarv. Ja, vi elsker Thorbjørn Egner!

På scenen

Øyvind Boye Hansen Løvold, Mathias O’Wiidt Luppichini, Mikkel Niva, Mats Holm, Carina Furseth, Tor Ivar Hagen, Theodor Hellwig, Jan Huse, Siren Jørgensen, John Sigurd Kristensen, Morten Røhrt, Jonas Rønning, Jon Rørmark, Erik Aleksander Schjerven, Lars Helge Throndsen, Linda Tørklep og Olli Wermskog.

Team
Regissør: Kim Haugen. Kostymedesigner, Scenograf: Siri Langdalen. Musikalsk ansvarlig: Ket Iren Lødemel. Koreograf: Thea Bay. Lysdesigner: Cathrine Godager

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Riksteatret i samarbeid med Hålogaland Teater

small-logo

Torget
N-8305 Svolvær