Lofoten kulturhus Lofoten kulturhus Svolvær filmteater Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

Gitarkurs for voksne

Lofoten Gitarkurs tilbyr gitarkurs for voksne nybegynnere og viderekomne. Kursene holdes i Vågan (Svolvær) og på Vestvågøy (Leknes). Instruktør på kursene er Ole Henrik Nilsen.

Kurstilbudene omfatter opplæring i akustisk gitar, fordelt over (per nå) 4 ferdighetsnivåer:

På Nivå 1 kreves det ingen forkunnskaper, mens på Nivå 2 må man kunne litt fra før. Nivå 3 og 4 avanserer man normalt sett til via tidligere kursdeltakelse.

Som oftest gjennomføres det på forhånd en sjekk/dialog for å avgjøre hvilket nivå som er riktig for den aktuelle deltakeren.

Gitaropplæringen innbefatter spilleteknikker, grep, skalaer, melodier, riff, teori m.m. Det brukes kjente sanger i læreprosessen, og låtmateriellet blir i stor grad valgt ut ifra deltakernes musikalske preferanser.

Med ca. 6 deltakere per gruppe, er det lagt opp til god individuell tilrettelegging og oppfølgning.

Deltakerne får tilgang til en lukket Facebook-gruppe der instruksjonsvideoer, kursmateriell, og div. info legges ut. Denne gruppen har vist seg særlig nyttig mht. egenøving, og ved fravær.

Stemningen på kursene oppleves som nokså uformell, og tilbakemeldinger jeg har fått fra deltakerne går på at dette er en plass de trives, og at de ser frem til disse timene.

Kursenes varighet er 7 uker, med 55 min. undervisning per uke (ettermiddag/kveld). Det holdes normalt sett 4 kursperioder i løpet av et år.

Her kan du lese mer om kurstilbudene (Svolvær): https://lofotengitarkurs.no/svolvær.html

Kursbestilling her: https://lofotengitarkurs.no/kursbestilling.html

Facebook-side: https://www.facebook.com/LofotenGitarKurs/

Her finner du noe mer info om virksomheten, og meg som instruktør: https://lofotengitarkurs.no/om.html

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.