Lofoten kulturhus Lofoten kulturhus Svolvær filmteater Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

Halvdan Sivertsen møter LVO

  • Når: Søndag, 17.mars kl.18:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Andre tider:
  • Varighet: 1 time 30 minutter
  • Pris voksne: Kr 350
  • Pris barn: Kr 200
  • Kjøp e-billett her!
  • Legg til i din kalender

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening (LVO) har engasjert Halvdan Sivertsen som solist med orkesteret den 17. mars. Publikum får oppleve mange av hans folkekjære sanger akkompagnert av øyrikets eget symfoniorkester. I tillegg er et par av sangene spesialarrangert for barnekoret «Lofoten miniVoices» og LVO. Halvdan spiller også en avdeling sammen med distriktsmusikerene på Sortland, «Ensemble Blå».

Konserten arrangeres i samarbeid med Vågan kulturskole. Lofoten miniVoices» er et barnekor med sangere fra Vågan og Vestvågøy kulturskoler, dirigert av Hege Steenhoff Hov. LVO ser frem til en publikumsvennlig konsert i særklasse. Prisbelønte Bjørn Sagstad er engasjert som dirigent.

Halvdan Sivertsen er en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer. Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans unike evne til å blande humor med alvor. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora. Halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang.

Lofoten og Vesterålen Orkesterforening er et semi-profesjonelt symfoniorkester med rundt 45 faste musikere. Det består av unge og voksne amatører i et stort aldersspenn, samt profesjonelle musikere bosatt i regionen.

Foto: Brynjar Erdahl og Ingrid Karoliusen

Halvdan-sanger med barnekor og strykerne
På konserten med Halvdan Sivertsen og LVO den 17. mars er det en avdeling med Lofoten miniVoices, strykegruppe fra Vågan kulturskole og LVOs strykere. Til sammen rundt 80 i stort aldersspenn inntar scenen! To av Halvdans sanger, Sommerfuggel i vinterland og Hellige jord, er spesielt instrumentert for anledningen av Tormod Tvete Vik. Sangene innstuderes av vokalpedagog Hege Steenhoff Hov som både dirigerer og driver koret. Lofoten miniVoices inngår i barnekortilbudet til Vågan og Vestvågøy kulturskoler. Dirigent for konserten med er prisbelønte Bjørn Sagstad.

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.