Arnt Hjalmar fra Honningsvågrevyen og Elvis Alo fra Junaiten går bananas

Mehamns store sønn, den arbeidssky amcarsjæfen Arnt Hjalmar har slått seg sammen med Elvis Presley. Sammen leverer de et show spekket med humor og musikk av høy klasse. Inn i mellom får publikum også stifte bekjentskap med flere andre av Stein-Arild Olaussens helsprøe figurer, som; Fred, den homofile sjarkfeskarsønnen fra Øst-Finnmark, fiskeskipper Anton fra Vannøya, den nyskilte Unn Doris fra Vardø med flere.

Stein-Arild Olaussen er kjent fra Honningsvågrevyen. Han har fartet land og strand med sine figurer, både med Honningsvågrevyen og på egenhånd. Han styrke er den kjappe replikken og evnen til å improvisere.

Thor Erling Korsnes er kjent for sin fantastiske sangstemme og eminente gitarspill. Når han tolker sitt store idol Elvis Presley er han i sitt ess. Når Elvis møter Arnt Hjalmar får publikum trimmet både lattermusklene og rockefoten.

Med seg i kofferten har herrene et særdeles kompetent band.

Trommis Bjørnar Johansen og gitarist Jens R Jensen begge fra Honningsvågrevyen samt keyboardist Tore Nedgård fra Påtryneteateret.

small-logo

Torget
N-8305 Svolvær
Send oss epost