Lofoten kulturhus Svolvær filmteater

AVLYST! Ingrid Bjørnov – Steinway to Heaven

Ingrid Bjørnov avlyser vårens turné ”Steinway to Heaven”.

Vi har dessverre kommet opp i en uventet og trist situasjon i forbindelse med Ingrid Bjørnov – og hennes show/turné “Steinway to heaven”.

Ingrid fikk en kreftdiagnose 1 uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For 2 dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling.

Det betyr at 34 forestillinger og flere utsolgte hus blir berørt. Alle som har kjøpt billetter til forestillingen, henvender seg der de er kjøpt, for refusjon.

Vi beklager den oppståtte situasjonen, men Ingrid vil nå bruke tiden på å bli frisk, slik at hun kan komme tilbake på scenen igjen, om ikke lenge.

Ingrid har følgende kommentar til situasjonen:
Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv  sykemelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.
Ingrid.

Som management/produsent har vi ingen videre kommentarer utover dette.

Lisbeth Wiberg Olsen.