Jan Gunnar Hoff – Stille lys

• Når: Torsdag, 20.desember kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 1 time 30 minutter

Bodøs mest prisbelønte jazzmusiker Jan Gunnar Hoff har utviklet sitt eget ”pianojul-univers” med albumet Stille lys som kom ut i 2014 på den multi-Grammy nominerte labelen 2L, innspilt i Sofienberg kirke av Morten Lindberg. Hoffs juleplate Stille lys inneholder kjente låter som Mit hjerte alltid vanker, Maria Menas vakre Home for Christmas i tillegg til nordnorske juleklassikere fra Trygve Hoff og Halvdan Sivertsen, som Nordnorsk Julesalme, Bånsull i advent og Josefs julevise. Stille Lys er en stemningsfull konsertopplevelse som begeistrer og berører publikum.

Stille Lys er klar for ny juleturné i desember 2018 i kulturhusene i Bodø, Tromsø, Harstad og Svolvær.

Om Jan Gunnar Hoff:
Hoff ble i 2014 tildelt en Buddy, den høyeste utmerkelsen i norsk jazz. Han har også mottatt Edvardpris som komponist, Nordlyspris, Stubøpris m.m. og han har spilt med internasjonale storheter som Pat Metheny, Chick Corea, Mike Stern og Alex Acuna. Hoffs bakgrunn som musiker er svært allsidig og han har også spilt med country-artisten Arne Benoni og med Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og Unni Wilhelmsen. Hoff har gitt ut en rekke plater som soloartist og han har spilt konserter i USA, Sør-Amerika, Japan, Europa og Norden. Hoff medvirket i NRK TV sin juleserie fra Tromsø i 2015 med Jørn Hoel og Maria Haukaas Mittet og spilte solo piano på NRK1 ved åpningen av Stormen i november 2014. Hans vakre versjon av Å eg veit meg eit land framføres også på Stille lys –konserten.