Jubileumsdag – 10 år i havn

• Hvor: MOLLDØRA foajè
  • Varighet: 12 timer 0 minutt
  • Fri entre

I 2009 steg Lofoten Kulturhus opp av havet, og vi kan endelig glede oss over å invitere til folkefest for å feire våre 10 år i havn, lørdag 4. mai 2019.

Historien bak huset vårt er unik, for det var ikke en selvfølge at det i Svolvær skulle finnes noe kulturhus. En ting er sikkert, og det er at vi på huset, og aktørene vi har hatt innom, er utrolig takknemlige for de som banet vei og la til rette for at vi kunne sette anker ved Svolvær Havn, og at vi har den fantastiske kulturarenaen vi har i dag.

Folket ville ha seg et kulturhus, og vi finner det bare rimelig at vi på 10års-jubileet skal feire nettopp folket.

Feiringen vil foregå over hele dagen, med en offisiell åpning av festdagen som blir startskuddet på en ferd gjennom byen hvor du kan oppleve et mangfold av kulturelle innslag.

Kulturhuset kommer selvfølgelig til å ha åpne dører hele dagen, og vi arrangerer en utvidet familielørdag med omvisninger på huset og aktiviteter for barn.

Til sist inviterer vi til fest på kvelden med liveband og DJ. Det ryktes at det blir en verdenspremiere på Lofotens eget nye partyband, vær klare til å danse på dekk!

Vi kommer til å lansere aktører fortløpende på Facebook og Instagram, så følg med. Vi gleder oss til å feire med dere. Takk for 10 år, vi ser fram til ferden videre.