Lofoten kulturhus Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

Live & Lien

Live og Lien er en tett kommuniserende duo som med stor egenart løfter fram nye elementer fra låter du trodde du kjente!

Vokalist Live Maria Roggen har vært aktiv på den norske jazzscenen siden 1995, med mange ulike bandkonstellasjoner og plateutgivelser. I tillegg til å være en erfaren tolker av jazzstandarder og en improviserende sanger, er Live er også tekstforfatter og låtskriver

Helge Lien er en av Norges mest profilerte pianister, kjent fra en rekke utgivelser og prosjekter. I kjernen av hans virksomhet finner vi Helge Lien Trio, som har gitt ut åtte kritikerroste album.

Dette er en stjernesmell av et møte der to av våre fineste utøvere møtes for alvor til lek og stor musikk! Fire år etter suksessen “Låvesalg” har det endelig kommet en ny plate fra duoen. Der vi forrige gang fikk nyskapte versjoner av norske klassikere og utenlandske låter med ny-diktede norske tekster, får vi denne gangen norske og nordiske låtskrivere i engelsk språkdrakt. Her er både slagere og rariteter fra artister som Eberson/Endresen, Björk, Bendik Hofseth og Stina Nordenstam, samt noe litt mer obskur utforskning. Plata heter «You», og den er til deg!

Vær spent, det har du all grunn til!

I samarbeid med

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.