Lofoten Piano Festival: Åpningskonsert i Lofoten kulturhus

• Når: Mandag, 09.juli kl.20:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 2 timer 0 minutt

Vår åpningskonsert er alltid en presentasjon av artistene, med et gallapreget og festlig program med mye kjent musikk. I år vil artistene også legge vekt på hva man kan gjøre på et flygel. For to hender, fire hender og åtte hender. På ett og to flygler samtidig. Vi får også møte sangeren Eir Inderhaug, Engegårdkvartetten og Oslo Camerata.

Our opening concert aim to present all our artists in a festive program with mostly well known music. As it is a piano festival, we will make a point of what you can achieve on a grand piano with two hands, four hands and eight hands. On one piano and two pianos together.
In addition to the pianists, you will meet Eir Inderhaug, soprano, the Engegård String Quartet and the string orchestra Oslo Camerata.