Lofoten Piano Festival: Frokostkonsert i Trevarefabrikken

I dag er det mange som sysler med klassisk musikk utenfor den tradisjonelle konsertsalen. Vi drev pionervirksomhet da vi i 2004 kom med vår frokostkonsert på en lørdag allerede klokken 09.00. Folk stilte seg i kø fra før 07.00 om morgenen! Fortsatt er dette populært, og i år legger vi dette populære arrangementet i et større rom, nemlig i Trevarefabrikken i Henningsvær. Verter er sopranen Eir Inderhaug og pianisten Bertrand Chamayou, vår kunstneriske leder. En rekke av våre artister stikker innom.

Today some concert promoters experiment with form and present music both in unusual venues, but also in a less serious way. Since we started our breakfast concerts back in 2004, these informal and entertaining concerts have always been amongst our best sold.

The breakfast is included in the ticket.