Lofoten Piano Festival: Konsert i Borge kirke

• Når: Torsdag, 12.juli kl.22:00
  • Hvor: Borge Church
  • Varighet: 1 time 30 minutter

I et program som like gjerne kunne vært framført i vår kammerutgave åpner vi med et kort ungdomsverk av Anton Webern. Dette er høyromatisk musikk, komponert lenge før han ble modernist. Deretter spiller vår franske kunstneriske leder - Bertrand Chamayou - musikk av Saint-Saens. Her får vi oppleve lettflytende og svært elegant musikk - typisk fransk. Kvelden avsluttes med Cæsar Frank´s vidunderlige sonate for fiolin og piano, framført av Arvid Engegård og Lise de la Salle.

In a program that well could have been presented in our chamber edition, we open the concert with a piano quintet without opus number by the very young Anton Webern, highly romantic in style, written long before he started with 12-tone music. We let our artistic director Bertrand Chamayou continue with light and elegant music by Saint-Saens, before ending this evening with the masterly written sonata by Caesar Franck.