Lofoten Piano Festival: Konsert i Buksnes kirke

• Når: Tirsdag, 10.juli kl.19:00
  • Hvor: Buksnes Church
  • Varighet: 2 timer 0 minutt

I denne konserten i lyse og vakre Buksnes kirke, spiller Francesco Piemontesi Franz Schuberts mest kjente og melodiøse pianoverk, de såkalte Impromptu, musikk som en slags komponert improvisasjon. Engegårdkvartetten framfører Bartoks røffeste kvartett, og Oslo Camerata spiller Carl Nielsens uhyre sjarmerende Suite for strykere, hans første opus.

In the bright and beautiful Buksnes Church at Gravdal, the swizz pianist Francesco Piedmontese perform Schubert’s most well known and melodic piano pieces, his Impromptu op. 90.
The Engegård Quartet plays Bela Bartók’s roughest and most entertaining quartett, and our string orchestra ends the concert with Carl Nielsen’s op. 1, his charming Suite in three short movements.