Lofoten Piano Festival: Meieriet Kultursenter

• Når: Torsdag, 12.juli kl.19:00
  • Hvor: Storsal
  • Varighet: 1 time 15 minutter

I Vestvågøys nye storstue møter vi først vinneren av Chopin-konkurransen i Warzawa i 2010, russiske Yulianna Avdeeva. Ikke uventet spiller hun Chopin. Først tre sjarmerende masurkaer. Deretter den flotte og lidenskapelige tredje sonaten.

Etter pause har vi satt sammen et program der Eir Inderhaug synger sanger av Schubert, Schuman og Mendelsson, og der hver sang etterfølges av Liszt´s arrangement av samme sang.

In the new concert hall at Leknes – Meieriet Kultursenter – we first present Yulianna Avdeeva, the winner of the Chopin competition in Warsaw in 2010. She will naturally perform Chopin. After three meditative Mazurkas, she continues with the dynamic and passionate third sonata.

The rest of the concert has a focus on songs by Schubert, Schumann and Mendelssohn, where we first hear the originals, and after each song Franz Liszt’s arrangement.