• Når: Lørdag, 09.september kl.18:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 1 time 0 minutt

Meg og kammeraten min

Bandet foreldre og barn konkurrerer om å like. Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten).

Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester .

Dagens næringsliv skrev nylig at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk, de fikk høre deres siste plate Gjenta-jenta.

..men det er først på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering.

Lokalavisa RB/Fire flate om Meg og kammeraten min på Moldejazz 2016Denne barnejazzkonserten er noe av det beste Moldejazz har levert, de har flotte sanger med morsomme, enkle tekster som gjør at både barn og voksne blir med i historien teksten formidler.

Trønder-Avisa skrev dette etter en konsert med Martin og Erik på Steinkjer De får fram både humring og gåsehud, de serverer solide mengder med ellevill humor og ikke minst ypperlig pop. Med lekne trombonesoloer og smektende vokalharmonier, viser de fram kreativitet og arrangeringsteft på et høyt nivå.

Pressen om Gjenta-jenta , som ble sluppet forsommer 2016:

NRK P1

En imponerende plate tvers gjennom, snadder for både store og små. Jeg kan ikke huske noen gang å ha hørt en så bred musikalsk plate for barn.

Klassekampen

Blandingen av tull, råhet og raffinerte tekster er særdeles vellykket. Det er gledelig med prosjekter som er så ambisiøse på barnas (og foreldrenes) vegne.

Dagens Næringsliv

Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk.
Gjenta-jenta, burde gå på repeat i de fleste barneskoler og i mange barnehager også. De lettere psykedeliske tegningene og aktivitetsheftet som følger med platen, kan også så gode spirer i barnas bevissthet og gi dem nyss om at en annen verden enn vår egen fortsatt er mulig.

Romerikes blad

Nok en gang kan barn i alle aldre glede seg over nye doser fine, absurde, tankevekkende, morsomme og underfundige sanger med ditto tekster-eller omvendt- signert en duo som ytterlige befester sin posisjon som vår tids Knutsen og Ludvigsen.

www.megogkammeratenmin.no
www.facebook.com/megogkammeratenmin
www.polarartist.no

small-logo