Lofoten kulturhus Svolvær filmteater

Påtrynetshow 2018 – Finn Arve Sørbøe og Knut Are Mortensen

Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år.

Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen fantastiske opplevelser sammen med vårt entusiastiske publikum. Og etter en lang pause var det lett å tenke: Dette kunne det vært steikanes artig å gjøre igjen.

Når SHOW 2018 braker løs, vil du møte Finn Arve Sørbøe og Knut Are Mortensen som framfører en ukontrollert blanding av innøvde trekk og spontane påfunn lengst fremme på scenen. Lenger bak kan man kanskje skimte et stillfarent lite band bestående av Tore Nedgård, Ørjan Haugli og Mika Martinussen.

Vi skal gjøre så godt vi kan og ønsker alle som forvirrer seg inn på forestillingene lykke til! Og god bedring.

For 30 år siden satt Påtryneteatret seg følgende langsiktige mål:
1) Gjøre verden til et bedre sted på jorden
2) Gjøre hele verdensrommet til en utenomjordisk opplevelse
3) Gjøre slutt på styggedom og uvennskap i Nordland, Troms og Finnmark

Vi jobber fortsatt med saken…

Velkommen!

Regi: Påtryne