• Når: Søndag, 17.desember kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 2 timer 0 minutt

Svolvær musikkforening – Det blir jul igjen, helt sikkert

Svolvær Musikkforening rigger igjen til julekonsert.  Sammen med vår musikalske leder Trine Eilertsen, har vi satt sammen et konsertprogram som absolutt vil kunne skape julestemning.  På årets musikalske julemeny står bl.a. to solister fra egne rekker, Marthe på klarinett og Magnus på tuba.

SMF har gjennom mange år invitert to vokalister til julekonserten.  Johannes Winther Farstad kan nesten betraktes som fast inventar.  Mellom mange spilleoppdrag rundt om i det ganske land, finner han heldigvis plass til årets julekonsert i Svolvær.

I år får han et med seg et nytt og spennende bekjentskap, Julie Willumsen fra Vesterålen.  Julie, stemmen fra nord, har en rekke solistopptredener bak seg, i tillegg har hun ved flere anledninger konsertert sammen med Ola og Lars Bremnes.

Vi satser på at «Det blir jul igjen» når Johannes og Julie, egne solister, vår egen Trine og et veltrimmet SMF inviterer til julekonsert.

small-logo

Torget
N-8305 Svolvær
Send oss epost