• Når: Torsdag, 22.november kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 2 timer 0 minutt

Swinging Christmas med Forsvarets musikkorps Nord-Norge

NESTE ÅRS GJEST PÅ SWINGING CHRISTMAS MED FORSVARETS MUSIKKORPS NORD-NORGE ER ADAM DOUGLAS. Årets juleturné er over og vi kan røpe hvem som er gjestesolist i 2018. Det er vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas.  Douglas har en forkjærlighet for korpsbesetning og med en sønn som elsker korpsmusikk, lover det godt for samarbeidet.

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett, både som soloartist og frontfigur i bandet High Red. Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau. Også flere norske artister i toppsjiktet, som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.  Allerede i mars gjør Douglas sitt første samarbeid med Forsvarets musikk. Da gjester han vårt søsterkorps i Horten, Kongelige norske marines musikkorps.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta «I Once Was An Honest Guy», som blant annet ble listet på NRK P1. Av orkester er det korpsbesetningen som er den mest fleksible, noe vi har sett at Douglas også er. Allerede i februar starter vi å skape programideer sammen.

small-logo

Torget
N-8305 Svolvær
Send oss epost