Swinging Christmas med Adam Douglas og Hærens musikkorps

• Når: Torsdag, 22.november kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 1 time 30 minutter

Adam Douglas la hele nasjonen for sine føtter da han ble suveren vinner av fjorårets Stjernekamp. Hærens musikkorps har berørt mange med sin musikk gjennom sin 107 år lange historie. I adventstiden står de på samme scene i Hærkorpsets julekonsept, Swinging Christmas.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul- og bluesrøttene fra hans hjemland. Likevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, I May Never Learn, ble sluppet i 2015. For ikke å nevne The Beauty & The Brawn som kom nå i høst. Fra hans julerepertoar er det både godt kjente og noen ukjente godbiter som Run Rudolf Run.

Gjennom konkurransen Stjernekamp hørte vi alle at Douglas har et bredt register å spille på og av orkester er det korpsbesetningen som er den mest fleksible. Det gir store muligheter når vi setter sammen tidenes juleprogram.

Dirigent: Tarjei Grimsby