Swinging Christmas med Hærens musikkorps og Ida Maria

• Når: Onsdag, 27.november kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Varighet: 1 time 30 minutter

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjestevokalist på Hærens musikkorps julekonsert: Swinging Christmas. Både musikalsk og verbalt vet denne damen å rive fra seg, men hun kan også ta oss inn i de lune varme stemningene en ballade kan gi.

Hærens musikkorps julekonsert har gjennom snart 15 år satt fart på julestemningen sammen med artister som Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet, Ole Børud og Heidi Ruud Ellingsen. I år skal Ida Maria Børli Sivertsen finne tonen med hærkorpset.

Jobben er i gang for å finne de låtene som matcher Ida Maria og korpset best. Publikum får åpne både harde og myke pakker da musikken rommer alt fra rock- og jazzlåter med full trøkk, til de vakreste juleballader som får lommetørkle opp av lommen.

Dirigent: Reid Gilje
Vokalist: Ida Maria Børli Sivertsen