Det Betales – Best of Beatles

Premieren til Best of Beatles på Chat Noir i Oslo i mai 2018 ble en braksuksess, og showet ble umiddelbart booket tilbake i mai  2019. I mellomtiden skal showet besøke de største kulturscenene i hele landet.

Best of Beatles er en reise gjennom Beatles epoken. Her kommer kjente slagere på rekke og rad, og publikum oppfordres til å synge med på kjente låter som She loves you, Help, Penny Lane, Hey Jude, All you need is love, Yesterday og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor !!!

Det Betales har gjort hyllest til The Beatles i over 40 år. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og ble utropt av The Beatles første manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world «. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men mer fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Det Betales består av:
Tor Henning Olsen  – Gitarer, vokal