Lofoten kulturhus Lofoten kulturhus Svolvær filmteater Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

The illusions of Alexx Alexxander

  • Når: Onsdag, 20.mars kl.19:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Andre tider:
  • Varighet: 2 timer 0 minutt
  • Pris voksne: Kr 460
  • Pris barn: Kr 330
  • Kjøp e-billett her!
  • Legg til i din kalender

Bli forført av magi når Alexx Alexxander endelig er tilbake! Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister. Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet.

Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Velkommen inn i Alexx Alexxander’s magiske univers – En opplevelse for livet!

Passer for hele familien, anbefalt nedre aldersgrense er 5 år.


I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse.

Han  har mottatt flere store priser for sin innsats i å fremføre magi som stor underholdning, og høsten 2016 ble han også tildelt magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award. Denne magiens Oscar-pris er den høyeste utmerkelsen en magiker og illusjonist kan få i verden, og gir ham en velforjent plass blant verdens beste illusjonister.

Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.
Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd.

Magisk velkommen!

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.