Lofoten kulturhus Svolvær filmteater

Leter du etter noe?

Riksteatret: Trollmannen fra Oz

  • Når: Fredag, 02.mars kl.18:00
  • Hvor: STOREMOLLA
  • Andre tider:
  • Varighet: 2 timer 0 minutt
  • Pris voksne: Kr 260
  • Pris barn: Kr 260
  • Kjøp e-billett her!
  • Legg til i din kalender

Bli med til den andre siden - Somewhere Over the Rainbow! Vi har alle hørt om Dorothy - den lille jenta som virvles opp av en tornado og feies av gårde til trolldomslandet på den andre siden av regnbuen!

Underveis til Smaragdbyen og Trollmannen møter hun tre underlige fyrer – Blikkmann, som så inderlig ønsker seg et hjerte, Fugleskremselet, som så gjerne vil ha en hjerne å tenke med, og den livredde Løven, som håper han en dag skal bli modig, han òg. Men først når de har fått has på Den onde heksa finner de det de egentlig leter etter – troen på seg selv, og troen på andre. Og da finner Dorothy også veien hjem!

Det er gått mange år siden sist Riksteatret satt opp en skikkelig musikal. Nå skal vi endelig gjøre det igjen. Og da har vi like godt valgt oss en av de virkelig store klassikerne: Trollmannen frå Oz. Det er jo ingenting som på samme måten samler et publikum på tvers av generasjonene som musikkteatret.

Som Dorothy får du møte den nye stjernen Mari Lerberg Fossum. Hun har tidligere gjort suksess både som Sophie i Mamma Mia og Belle i Skjønnheten og udyret. Og regien er ved multitalentet Alan Lucien Øyen, som gjennom de seneste årene har vunnet seg et stadig større navn, også langt utenfor landets grenser.
I ham har norsk teater fått seg en ny trollmann, og han lover oss en fargerik og frodig og livsglad forestilling, for et eventyrlystent publikum i alle aldre!

Pressen mener:

«Et nydelig stykke trolldom fra Oz (…) en aldri så liten genistrek (…) snakker til absolutt alle generasjoner (…) en fantastisk fargerik musikal» Aftenposten (6)

«Magisk (…) både barn og voksne vil like dette» NRK

«Familieteater med hjerte, hjerne og mot» Dagbladet (5)

«En strålende Dorothy (..) Fossums rolletolkning står ikke tilbake for Judy Garlands» Dagsavisen (5)

«»Trollmannen fra Oz» vil fengsle, glede og more alle uansett alder – magisk teater rett og slett.» IdaLou Larsen, teaterkritiker

«Riksteatret vil helt klart får nye barnlige tilhengere av regnbuen med denne frodige oppsetningen.» VG

På scenen

Anne Bolette Stang Eng, Mari Lerberg Fossum, Caroline Glomnes Johansen, Stig-Werner Moe, Jørn Morstad, Sebastian Skytterud Myers, Thomas Jørstad Pettersen, Eirik Risholm Velle, Kay Werner Hartvigsen og Martin Wister.

Team
Regissør: Alan Lucien Øyen. Scenograf: Leiko Fuseya. Kostymedesigner: Stine Sjøgren. Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Forestillingslengde: 2 timer (inkludert pause).

Produsert av Riksteatret

sjekke-billetten-icon
Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her!

Kulturwebløsning fra Promo Norge - Svolvær.