eBillett – din papirløse billett

Last ned app’en eBillett fra appstore, iTunes eller Google play. Legg til Lofoten kulturhus og Svolvær filmteater, da får du oversikt over programmet og kan bestille billetter. Da har du din papirløse billett for hånden hele tiden. Appen kommer både i iOs og i androidversjon.

Fordelen med eBillett er at den er lett tilgjengelig, den er enkel å kjøpe og man kan gå direkte til innslippet med billetten. I tillegg har man via sin profil oversikt over alle kjøp man har gjort, dersom man velger å registrere seg i systemet. I tillegg kan man få tilbakemeldinger dersom det skulle skje at arrangementet for eksempel blir avlyst eller flyttet.

Registrering

For å kjøpe billetter på ebillett.no, er det ikke noe krav om at du registrerer deg som bruker. Men vi anbefaler deg å registrere deg med minimum mailadresse og telefonnr slik at det er mulig å gi deg beskjed dersom noe skjer med arrangementet du kjøper billetter til. I tillegg vil du også få oversikt over dine billettkjøp på ?Min side? når du registrerer deg. Noen arrangement krever registrering, og da vil du bli bedt om å legge inn den informasjonen som er nødvendig for det aktuelle arrangementet.

Betaling

Vi kan ikke lagre informasjon om ditt kredittkort så du vil derfor bli bedt om å legge inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode hver gang du kjøper billetter. Når du taster inn dine kortopplysninger videresendes opplysningene direkte til banksystemene. Vi er pålagt å bruke 3D secure for å garantere sikker betaling på nett. 3-D Secure løsningen innebærer at kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere seg med en kode utstedt av kortutstederen. Denne koden kan for eksempel være et passord, eller sikkerhetsløsningen kortholder gjenkjenner fra nettbanken sin. Opplysning om kortdetaljer utveksles krypteret, og ingen andre enn deg og din betalingsinnløser (bank) kan se disse.

Publisert
21. juni 2019
Skrevet av
admin