Lofoten internasjonale kammermusikkfest

Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 2021 Vi ønsker velkommen til sommerens klassiske musikkfestival i Lofoten. Det hele åpner i Lofoten Kulturhus mandag 5. juli med en festkonsert hvor artistene får presentert seg. Festivalen avsluttes i Buksnes Kirke søndag 11. juli. Totalt er det planlagt hele 25 konserter gjennom hele uken.

Restriksjoner gjør at det er svært begrenset med plass, selv i de store kirkene. Konsertene kan derfor bli utsolgt tidlig. For å ivareta smittevern blir konsertene noe kortere enn vanlig. Det blir heller ikke pauser under konsertene. Dette medfører også at prisene er noe lavere enn vanlig. Det selges ikke festivalpass.

Les mer om festivalen, programmet, artistene, og smittevern på www.lofotenfestival.com

09. oktober 2019
Skrevet av