Lofoten kulturhus og Svolvær filmteater stenger

Lofoten kulturhus og Svolvær filmteater har besluttet å avlyse/flytte alle arrangement som skulle vært i kulturhuset og kinoen fram til og med påske. Dette gjelder alle kinovisninger og kulturforestillingene

SKAUT – Frikar, AVLYST
Sceneverftet: Musikalen – Aladdin, FLYTTES
Frokostkonserten til LINK, AVLYST
Nordland teater: Solaris, AVLYST
Salong i april, FLYTTES

Angående kjøpte billetter

Publikum som har kjøpt på nett får sine refundert automatisk. Publikum som har kjøpt billett over disk, bes ta kontakt med oss.

Sceneverftet: Musikalen – Aladdin blir flyttet til høsten. Billettene her blir ikke refundert automatisk, disse er gyldig også til høsten.

Salong i april flyttes også til høsten, her blir allerede solgte billetter gyldige da.

Nye datoer kommer!

Vi beklager dette på det sterkeste, men ser det som fornuftig i dagens situasjon. Vår prioritet framover er å bidra til å hindre videre smitte av koronaviruset.

Sjekk Folkehelseinstituttets nettsider for mer informasjon!

12. mars 2020
Skrevet av