Familiekonsert med Swing'it // Storemolla

Om arrangementet

Lørdag formiddag den 30.oktober kommer Swing’it til Svolvær for å spille Disney for hele familien! Vi oppfordrer barna til å kle seg ut og bli med og feire Halloween på forskudd med en sprudlende, boblende glad familiekonsert!

Swing’it stiller med kjente og kjære Disney-sanger og jazzer dem opp slik at hele familien virkelig kan swinge med. Vi kan forvente oss et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan.

Mer om Swing'it: 
Swing'it har blitt omtalt som det hotteste tradjazzbandet i landet, og har gjort seg bemerket med en unik evne til å favne bredt hos publikum. I løpet av de siste årene har de spilt mange hundre konserter i både inn- og utland. 
Bare i 2019 spilte de over 100 konserter i Norge, Storbrittania, Spania, Kroatia og Frankrike. Med over 50 konserter på Kongsberg Jazzfestival er Swing’it det mestspillende bandet i festivalens historie. Bandet er også kjent fra Norske Talenter, der de sjarmerte publikum og dommere med sanger som Som det Faller Seg og Å Bli som Du og tar lytterne med på en reise tilbake til jazzens opprinnelse på starten av 1920-tallet.