Familielørdag på kulturhuset

Om arrangementet

Velkommen til to timer med lørdagskos på kulturhuset! Temaet for dagen er Hagefest!

Nordnorsk kunstnersenter inviterer til kreativt verksted med kunstner Agnete Tangrand. Vi henter inspirasjon fra utstillingen «Om kunst og vennskap» med Inger Johanne Grytting & Mimi Gross som vises på Nordnorsk kunstnersenter frem til 3. september. Med utgangspunkt i Mimi Gross’ kunstverk Feel Good Flowers lager vi skulpturelle malerier. Vi maler blomster, planter og dyr som vi kan finne i en hage. Velkommen til et fargerikt verksted!

Vi jobber med Akrylmaling. Ha gjerne med en gammel t-skjorte eller ha på klær som kan bli skitten.


Vågan bibliotek stiller med et pop-up-bibliotek og en koselig lesestund. Det vil være mulig å låne med seg bøker hjem fra Familielørdagen. Det vil også være mulig å hente premier for de som har vært med på Sommerles 2023.


Det blir kakebord og quiz:
Thon stiller med kakebord, og vi inviterer til quiz med flotte premier.

Familielørdagene er blitt et populært innslag siden vi startet opp vinteren 2011. Sett av et par timer for kos for liten og stor.
Besteforeldre, foreldre, tanter, onkler, barn, barnebarn, søskenbarn, venner, bonusunger og flere til samles til lørdagskos i to hele timer der man kan nyte kaffe og kaker, samtidig som barna deltar på jordnære kvalitetsaktiviteter.