Lofoten Internasjonale Kammermusikkfest 2024

Vi ønsker velkommen til sommerens klassiske musikkfestival i Lofoten!

Festivalpass

Du kan kjøpe tre ulike festivalpass. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter til hver konsert. Les mer om festivalen, programmet, og artistene på festivalens nettside


Festivalpass KOMPLETT
Inkluderer tilgang til alle konsertene til sterkt redusert pris. Selv om du kjøper festivalpass KOMPLETT må du reservere sitteplass til konsertene. På passene er det oppgitt kortnummer og pinkode som du bruker for å reservere ønsket sete.
3500,- 

Festivalpass KVELD
Inkluderer tilgang til alle konsertene som begynner kl. 19.00, 20.00 og 21.30 til sterkt redusert pris. Selv om du kjøper festivalpass KVELD må du reservere sitteplass til hver enkelt konsert. På passene er det oppgitt kortnummer og pinkode som du bruker for å reservere ønsket sete.
2950,- 

Festivalpass FEST
Gir tilgang til åpningskonserten i Lofoten kulturhus og finalekonserten i Buksnes kirke. Selv om du kjøper festivalpass KVELD må du reservere sitteplass til konsertene. På passene er det oppgitt kortnummer og pinkode som du bruker for å reservere ønsket sete.
600,- 

Slik bruker du festivalpassene

Med festivalpassene har du betalt for konsertene dine, men du må likevel hente ut billetter til hver enkelt konsert. På de fleste konsertene er det nummererte plasser. 

På festivalpassene er det oppgitt to nummere:
•    Kortnummer
•    Pin

Bruk disse to nummerne til å "betale" for hver enkelt konsert. 

NB: billettene må framvises på konsertene