Lofoten Exclusive: Dinner & Show - Thon Hotel Lofoten - Kari Bremnes!

Om arrangementet

Thon Hotel Lofoten inviterer til eksklusive førjulskvelder med «Dinner & Show». Kun 200 billetter legges ut for salg, for en helaften med fem-retters middag og en konsertopplevelse som topper det hele. Midt i verdens minste storby lar vi denne spesielle førjulstida bli noe du bare MÅ få med deg. Dette blir en fantastisk kveld med et begrenset antall plasser for å sikre en trygg og fin ramme.

NB! Billetter bestilles direkte fra Thon Hotel Lofoten! Se nederst i artikkelen.

«Dinner & Show» er en eksklusiv konsertmiddag, hvor du først får servert en starter og en forrett og underholdning i storsalen på kulturhuset. Hotellets dyktige stab omformer sce­nerommet til et sted utenfor virkeligheten hvor du kan få slappe av og nyte artister på nært hold – alt mens du sitter ved bordet. Deretter blir det servert to velsmakende hovedretter, før kveldens artist tar over showet. Etter konserten kommer dessert og avslutning – en hel­aftens pakke av høy kvalitet.

Meny for kvelden vil bestå av lokale råvarer tilberedt på eksklusivt vis. Starter, forrett, to hovedretter og dessert med smaker hentet fra nordnorsk natur, reinsdyr, hval, kongekrabbe, kveite, lofotlam, multebær og en presentasjon du ikke har sett maken til.

Lørdag 5. desember
Svolværs egen KARI BREMNES kommer hjem. Kari er en helt spesiell artist for oss – med sin lune og underfundige humor, samt energiske framføring av egne låter, blir dette en kveld å få med seg.
Billettene inkluderer en flott fem retters meny med lokale råvarer.

Pris: kr 1595,- for «Dinner & Show»
Overnatting: kr 750,- per person i dbl.rom

Betingelser 

  • Prisen for overnatting er per rom, per natt og inkluderer frokost, trådløst internett og MVA.
  • Pris for «Dinner & Show» inkl. underholdning med artist, fem-retters middag

Bestilles per e-post til: lofoten@olavthon.no eller per telefon +47 76 04 90 00.