Lofoten Exclusive: Dinner & Show-Thon Hotel Lofoten - Halvdan Sivertsen!

Om arrangementet

Thon Hotel Lofoten inviterer til eksklusive førjulskvelder med «Dinner & Show». Kun 200 billetter legges ut for salg, for en helaften med fem-retters middag og en konsertopplevelse som topper det hele. Midt i verdens minste storby lar vi denne spesielle førjulstida bli noe du bare MÅ få med deg. Dette blir en fantastisk kveld med et begrenset antall plasser for å sikre en trygg og fin ramme.

NB! Billetter bestilles direkte fra Thon Hotel Lofoten! Se nederst i artikkelen.

«Dinner & Show» er en eksklusiv konsertmiddag, hvor du først får servert en starter og en forrett og underholdning i storsalen på kulturhuset. Hotellets dyktige stab omformer sce­nerommet til et sted utenfor virkeligheten hvor du kan få slappe av og nyte artister på nært hold – alt mens du sitter ved bordet. Deretter blir det servert to velsmakende hovedretter, før kveldens artist tar over showet. Etter konserten kommer dessert og avslutning – en hel­aftens pakke av høy kvalitet.

Meny for kvelden vil bestå av lokale råvarer tilberedt på eksklusivt vis. Starter, forrett, to hovedretter og dessert med smaker hentet fra nordnorsk natur, reinsdyr, hval, kongekrabbe, kveite, lofotlam, multebær og en presentasjon du ikke har sett maken til.

Lørdag 21. november
Vi får besøk av landsdelens egen HALVDAN SIVERTSEN. Ord er kanskje unødvendige for å beskrive den ubestridte visekongen i nord. Halvdan underholder med lun humor, kjente sanger – og kjenner vi ham rett blir det sikkert allsang også. Dette er Sivertsen på sitt beste. Maten som serveres blir umiskjennelig nord­norsk så her blir det fem retters middag og god stemning før desserten.

Pris: kr 1595,- for «Dinner & Show»
Overnatting: kr 750,- per person i dbl.rom.

Betingelser 

  • Prisen for overnatting er per rom, per natt og inkluderer frokost, trådløst internett og MVA.
  • Pris for «Dinner & Show» inkl. underholdning med artist, fem-retters middag

Bestilles per e-post til: lofoten@olavthon.no eller per telefon +47 76 04 90 00.