Lunsjkonsert - Scene Nord: Arctimus Trio

Erika Toth - fiolin Runa Bergsmo - cello Ann-Sofie Godø - piano

I over 20 år har Arctimus levert musikk til et trofast nordnorsk publikum. Erika, Runa og Ann-Sofie opptrer som selvstendig trio og med sangere, skuespillere og dansere. Repertoaret deres strekker seg langt utover den tradisjonelle klavertrio-musikken; de tolker alt fra opera til filmmusikk eller ikonisk rock, takket være et mangeårig samarbeid med arrangører og komponister fra Norge og Europa.

Arctimus har gjennom årene bygd opp en unik samling med spesialarrangerte komposisjoner, for eksempel "Für Elise" i tangoversion, "Bohemian Rhapsody" for klavertrio, og en mengde andre.

Til denne lunsjkonserten har Arctimus plukket et knippe stykker de liker spesielt godt. Det blir temperament, humor og skjønnhet, med klassisk, opera, tango, pop og rock.

En produksjon fra Scene Nord med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge.