Nordland teater: Så som i himmelen

Om arrangementet

Den svenske suksessfilmen Så som i himmelen ble i 2018 en hjertevarmende musikal om den om den kriserammede dirigenten Daniel, som kommer tilbake til barndomsbygda og tar over det lokale kirkekoret. Der forelsker han seg i jenta på lokalbutikken, og lærer seg å våge å kjenne på kjærlighet og på hva det er å virkelig leve.

Pga smittevernregler blir det automatisk 1 meters mellomrom mellom de forskjellige kjøpene, dvs. ett seter i mellom hvert kjøp.

Med oss på scenen har vi et strålende ensemble og musikere i toppform, og sammen med Tromsø Kulturhus, Min Ensemblet og Vocal Art gjør Nordland Teater en nordnorsk versjon av denne perlen.

Så som i himmelen er historien om å leve i fellesskap på godt og vondt, og om det å kunne være mer enn man trodde man kunne.

VARIGHET

ca 2t 55 min med pause

PREMIERE

13. februar 2021

AV

Kay Pollak, Carin Pollak og Fredrik Kempe

MEDVIRKENDE

Andreas Hoff, Christine Guldbrandsen, Karoline Dons, Per-Egil Aske, Kirsti Torhaug, Rune Løding, Elisabeth Moberg, Espen Bråten Kristoffersen, Kristian Krokslett, Anna Karoline Bjelvin, Finn Arve Sørbøe, Marte Hansen og Kyrre Vanebo.
Edvard Marinus Jørstad, Anton Fast Jørstad, Mikkel Bjørkmo-Jensen og Hannah Schulte Strid

OVERSETTELSE

Ragnar Olsen

REGI

Morten Borgersen

KOREOGRAFI

Jonas Digerud

SCENOGRAFI KOSTYMER

Milja Salovaara

MUSIKALSK LEDER

Tor-Petter Aanes

MUSIKALSKE ARRANGEMENTER

Simon Revholt

MUSIKERE

Sverre Tollefsen Laupstad, Emilie Heldal Lidsheim, Lazar Miletic, Hans-Urban Andersson, Magnus Løkken Jacobsen, Christo Stangnes, Ragnar Meidell

SANGERE

SANGTEKST

Py Bäckman

Premiere 13.februar 2021

Et samarbeid med MiNensemblet, Vocal Art og Tromsø Kulturhus/Tja As.