Ola Bremnes m/ band: "STORMTID"

"Stormtid"

Årets Svolværing 2022, Ola Bremnes, slipper platen "Stormtid" i høst og gir en forrykende konsert med samme navn i hjembyen lørdag 29. oktober på Lofoten kulturhus. Urpremiere!

«Dette har jeg bestandig drømt om! Komme hjem med det absolutt beste jeg har å by på... sammen med de flotteste musikerne jeg kan tenke meg», sier Ola.

Albumet er rykende ferskt og består av ni turbulente fortellinger som Ola gjennom et langt kunstnerliv har kommet over og hatt lyst til å lage sanger av. Sanger som berører, knytter han også til oss og vår egen dramatiske tid. Det hele sydd sammen til ei stor musikalsk fortelling som aktiverer både gåsehud og godfot. Til å hjelpe seg med å løfte fortellinga opp i de stormfulle høyder, har han med seg skuespilleren Marit Adeleide Andreassen,- også hun en svært profilert Svolværing med mange store roller bak seg både på film og scene. Ola greier ikke å skjule sin begeistring: «Marit er rett og slett rå. Bare å glede seg, folkens!»

«Stormtid» er musikeren, sangeren og fortelleren Ola Bremnes i sitt ess. Publikum i Lofoten Kulturhus går en stor begivenhet i møte!

På scenen stiller foruten Ola, dette stjernelaget bestående av noen av Norges travleste musikere:
Tore Bruvoll (gitarer)
Petter Unstad (bass)
Julie Alapnes (fele)
Ole Jakob Larsen (trommer)
Kristin Skaare (tangenter)
Lydmagiker Are Simonsen er også med.

Selve albumet er produsert av Olas bror, Lars Bremnes. Siden det skal slippes i hjemtraktene, har de gjort seg ekstra flid med å finslipe detaljene denne gang.

Velkommen til stor-konsert den 29. oktober, -  ta med redningsvest og hold godt på hatten!

Foto: Maria Bratt