Praktisk informasjon

Velkommen til Lofoten kulturhus. Håper denne informasjonen svarer på spørsmål du eventuelt måtte ha:

Garderobe: Lofoten kulturhus har gratis, selvbetjent garderobe i foajeen rett ved toalettene, rett fram etter hovedinngangen.

Servering: Det er servering i Molldøra bar dersom du ønsker enkel snacks eller noe å drikke før forestillingen. Drikke i plastglass kan medbringes inn i salen. Dersom du trenger å benytte toalettet under forestillingen, vent gjerne på applaus både ved utgang og inngang, slik at artist og publikum ikke forstyrres mer enn nødvendig. Husk å sette mobilen din på lydløs eller skru den gjerne helt av. Vis hensyn og ikke forstyrr medpublikum med filming og bildetaking under forestilling.

Plassering

I storsalen er det i utgangspunktet nummererte plasser. Ved billettbestilling vil du få muligheten til å velge ønsket sete.

Rullestolbrukere: Vi har flere rullestolplasser til disposisjon på rad 1, og ber brukere være tidlig ute med bestilling/reservasjon av disse plassene. På alle andre rader og seteplasser vil det være nivåforskjeller.

Hørselshemmede: Lofoten kulturhus har IR-anlegg for hørselshemmede, og har fem høretelefoner og fem teleslynger tilgjengelig. Henvend deg til vertskapet dersom du ønsker å benytte en av disse under arrangementet. Merk: Disse fungerer fra rad en til ni.

Ved enkelte forestillinger vil det av praktiske årsaker selges unummererte billetter. Dette vil i såfall spesifiseres i omtalen av den aktuelle forestillingen.

Billettinformasjon

Billetter til våre arrangementer kan kjøpes via vår nettside, billettautomaten i foajeen, på eBillett app på smarttelefoner, hos Rødsand Libris Leknes, på servicetorget i Vågan kommune og på kontoret i Lofoten kulturhus.

Vi opererer med fem typer billetter: ordinær, moderasjon, barn, familierabatt og gruppe. Det vil for den enkelte forestilling fremgå hva billettene koster – og om det gis noen form for rabatt. Oppgis det bare en pris gjelder den for alle.

Ordinær er normalprisen for voksne

Barnebillett gjelder for barn under 13 år. Moderasjon gjelder pensjonister, studenter og barn og unge som er i besittelse av kulturkortet. Alle som har krav på moderasjon må ha med seg legitimasjon når billettene hentes/kjøpes.

MERK: Kjøpte billetter refunderes ikke.

Grupper på over 10 personer kan henvende seg til post@lofotenkulturhus.no for bestilling av billetter. Grupperabatt gjelder på billetter til en og samme forestilling og må hentes samlet. NB! Det er ikke gruppepris på alle forestillinger.

Gruppeprisen skal stå i informasjonen på den enkelte forestilling.

Ledsagerbevis: Gjelder på alle arrangementer der Lofoten kulturhus er arrangør.

Vi ønsker deg en hyggelig opplevelse hos oss!