Praktisk informasjon

Servering og forhåndsbestilling av drikke

Det er servering i Molldøra bar dersom du ønsker enkel snacks eller noe å drikke før forestillingen. Drikke i plastglass kan medbringes inn i salen. 

Lofoten kulturhus tilbyr i samarbeid med Thon Hotel Lofoten forhåndsbestilling av drikke fra Molldøra Bar. Bruk denne linken for å gjøre dine forhåndsbestillinger:

https://weorder.xyz/paleoartic

Velg "Takeaway" i pop-up-vinduet. Velg det du ønsker å drikke. Gå til kassen. Under "Hentetid" velger du forestillingsdato og ønsket klokkeslett for henting. Dine varer vil være klar til henting i foajeen til dette tidspunktet. Bestillingen må gjøres minst en halv time før forestilling. 

Plassering og tilgjengelighet i salen

I Storemolla er det i utgangspunktet nummererte plasser. Ved billettbestilling vil du få muligheten til å velge ønsket sete. Ved enkelte forestillinger vil det av praktiske årsaker selges unummererte billetter. Dette vil i såfall spesifiseres i omtalen av den aktuelle forestillingen.

Trykk her for å se salkartet i Storemolla.

Rullestolbrukere: Vi holder av rullestolplasser på kantene på rad 1. Her har vi to rullestolplasser på hver kant. Ta kontakt med oss i god tid før forestilling for bestilling av disse billettene: tlf: 75 42 02 20 / post@lofotenkulturhus.no. Disse billettene kan også kjøpes fra servicetorget på rådhuset i Svolvær, eller fra kontoret vårt i 2. etg på kulturhuset.

Hvis ingen rullestolplasser blir holdt av slippes disse setene for allment salg når det er én uke igjen til forestilling. 

Rad 13 kan også nås uten å måtte gå i trinn. Da via heis og inngang i 2. etg. Her er det ikke like god plass som på rad 1, og setet vil ikke kunne fjernes på samme måte som på rad 1.

På alle andre rader og seteplasser vil det være nivåforskjeller.

Hørselshemmede: Lofoten kulturhus har IR-anlegg for hørselshemmede. Henvend deg til vertskapet dersom du ønsker å benytte dette under arrangementet. Merk: Disse fungerer på rad 1 til og med 7. Kulturhuset har ikke teleslynge.

Under forestillingen

Garderobe: Lofoten kulturhus har gratis, selvbetjent garderobe i foajeen rett ved toalettene, rett fram etter hovedinngangen.

Hvis du må ut underveis i forestillingen: Dersom du trenger å benytte toalettet eller gå ut under forestillingen, vent gjerne på applaus både ved utgang og inngang, slik at artist og publikum ikke forstyrres mer enn nødvendig.

Mobilbruk: Husk å sette mobilen din på lydløs eller skru den gjerne helt av. Vis hensyn og ikke forstyrr medpublikum med filming og bildetaking under forestilling.

Billettinformasjon

Salgssteder: Billetter til våre arrangementer kan kjøpes via vår nettside, billettautomaten i foajeen på kulturhuset, på eBillett-appen, på servicetorget på rådhuset i Svolvær og på kontoret i 2. etg. i Lofoten kulturhus.

Vi har flere typer billetter: Det vil for den enkelte forestilling fremgå hva de ulike billettene koster – og om det gis noen form for rabatt. Oppgis det bare én pris gjelder den for alle.

Ordinær: er normalprisen for både voksne og barn om ikke andre kategorier er tilgjengelig.

Barnebillett: gjelder for barn under 13 år hvis ikke annet er spesifisert. På kinoen kan du kjøpe barnebillett til og med 14 år. Ta med legitimasjon.

Student: Ta med studentbevis.

Honnørbillett: Ta med legitimasjon når billettene vises/kjøpes.

Grupper på over 10 personer kan henvende seg til post@lofotenkulturhus.no for bestilling av billetter. Grupperabatt gjelder på billetter til en og samme forestilling og må hentes samlet. NB! Det er ikke gruppepris på alle forestillinger.

Ledsagerbevis: Alle arrangementene våre har ledsagerbilletter. Gyldig ledsagerbevis må fremvises i døra.

Refundering: Kjøpte billetter refunderes i utgangspunktet ikke. Hvis du har innvendinger etter forestilling må dette sendes til post@lofotenkulturhus.no innen en uke fra forestillingsdato.

 

Velkommen til Lofoten kulturhus! Vi ønsker deg en hyggelig opplevelse hos oss!